Bas Kodden over Gedurfd Leiderschap

Wat typeert deze tijdgeest en de HELD in onszelf?

  • bemoedigt in het omgaan met de onzekerheid over de toekomst en voortdurende veranderingen;
  • inspireert om jezelf opnieuw te heruitvinden en herontwikkelen om de veranderingen voor te kunnen zijn;
  • geeft de kunst en kunde om iedereen mee te nemen in de constante stroom van veranderingen en andermans verwachtingen;
  • sterkt de autonomie om je vanuit deze kracht te verbinden met anderen.

Ben jij erbij 10 maart 2022 tijdens het exclusieve Seminar Mentale Innovatie? Bekijk hier alvast zijn oproep:

Bas Kodden is directeur van het Executive MBA aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is een gerenommeerd trainer en spreker. Hij schreef vele artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de internationale bestsellers Word een HELD en De kunst van duurzaam presteren. De nieuwe HELDen in zijn ogen: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geven aan hun eigen toekomst. Ook tijdens het seminar Mentale Innovatie In Een Dag op donderdag 10 maart zal hij jou inspireren over Blok 4: De HELD en het HELDENteam. Bekijk hier het volledige programma.

Van Comeback naar Mentale Innovatie
Van Breukelen, Diederiks en Kodden stomen je klaar om met de geleerde kennis een vertaalslag te maken naar je eigen dagelijkse praktijk in 4 fasen:

  • BLOK 1: DE DROMER zet de deur open naar vernieuwing
  • BLOK 2:DE SCHAKER neemt afscheid van schijnzekerheid en angst
  • BLOK 3: DE ARCHITECT omschrijft de doelen en weet wat ervoor nodig is
  • BLOK 4: DE HELD zet ondanks de onzekerheid toch stappen op weg naar het doel

Ten slotte ga je van de ‘ik’ naar de ‘wij’ en leer je individueel professionalisme omzetten in een teamprestatie: van de HELD naar een HELDen-team. Tijdens dit seminar zullen de sprekers jou inspireren, motiveren, maar ook vooral activeren. Jouw innovatie begint vandaag!

Boek Mentale Innovatie
Deelnemers van dit exclusieve seminar ontvangen het nieuwste boek van Hans van Breukelen en Benno Diederiks: Mentale Innovatie. Bas Kodden, hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling (Nyenrode) leverde hieraan een wetenschappelijke bijdrage.

Schrijf je in vóór 1 februari en profiteer van €100,- korting! Je betaalt slechts € 399,- excl. BTW. Daarnaast ontvangt elke 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie € 50 korting op het geldende tarief.

OVERZICHT NIEUWS