Blogs Benno Diederiks

“Benno neemt de lezer mee in de theorie achter Mentale Innovatie en de herkenbare verhalen van zijn klanten”

Wist je dat Benno veel blogs schrijft? De laatste blog gaat over zelfvertrouwen, een fundamenteel onderdeel van mentale innovatie. Je kunt deze lezen op Linkedin Benno schrijft korte stukken over wat de werking van mentale innovatie concreet betekent. In welke situaties kan het helpen? Wat kun je in die situaties doen? Naast de online leerlijn, de masterclass, het seminar Mentale Innovatie In Een Dag en het boek zelf, zijn Benno’s blogs prettig kleine ‘leermomenten’ waarmee je grip kunt krijgen op je persoonlijke mentale-innovatietraject. In de blogs gaat Benno Diederiks dieper in op de thema’s die ook tijdens zijn executive coaching sessies veelvuldig aan bod komen. Hij neemt de lezer mee in de theorie erachter en de herkenbare verhalen van zijn klanten. Laat je hier inspireren door zijn blogs.

Over Benno Diederiks
Als Master Executive Coach laat Benno Diederiks je zien en ervaren wat er te winnen valt na een tegenslag of wanneer je geen vooruitgang meer ervaart. Benno staat voor een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt. Benno heeft ruim 25 jaar ervaring in het coachen van managers en leiders die te maken krijgen met ontslag, faillissement of een ongeluk, of geen voldoening meer vinden in hun werk.

Waarom dit exclusieve seminar Mentale Innovatie?
Wat is jouw vernieuwing? Hoe maak je dat je openstaat voor nieuwe kansen en vaart op je eigen kracht? Van Breukelen, Diederiks & Kodden noemen dit ‘Mentale Innovatie’, een begrip dat al enige tijd bestaat maar nog geen eigen podium kreeg. Nu wel! Deze complexe tijd vraagt om innovatiekracht en gedurfd leiderschap. Zorg voor een omslag naar innovatie in je organisatie en ga meteen aan de slag!

De 5 pijlers van Mentale Innovatie
Onze definitie van het proces van Mentale Innovatie rust op 5 pijlers. Hij luidt: ‘Op basis van bevlogenheid en doorzettingsvermogen bewegen naar een leven zonder beperkingen, waarbij aanpassingsvermogen en zelfeffectiviteit de doorslag geven.’ Mentale Innovatie stelt je in staat om beter te kiezen waarheen je wilt groeien en beter te reageren op veranderende omstandigheden.

Mentale Innovatie In Een Dag, donderdag 10 maart, Brainport Human Campus – Helmond.
Topsprekers Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven in slechts één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en je organisatie. Je leert welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving. In slechts één dag:

  • Leer je wat Mentale Innovatie is en welke activiteiten bijdragen in een veranderende omgeving (van comeback methode naar mentale innovatie)
  • Ontdek je hoe je focus moet brengen om te kunnen versnellen in de uitvoering (werkboek)
  • Breng je de toekomst in kaart via een ‘roadmap’ (inbreng eigen business case en kringgesprek best practices)
  • Ervaar je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf, jouw team en jouw organisatie (van de HELD naar een HELDen-team)

Alle deelnemers krijgen vooraf een lijst met de volgende sleutelvragen:

  1. Wat wil je ontwikkelen?
  2. Wat wil je (her)ontdekken?
  3. Welke talenten en karaktertrekken neem je mee?
  4. Welke laat je achter?
  5. Hoe zou je de kracht van mentale innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf maar ook voor jouw team en organisatie willen inzetten?
  6. Welke eigen praktijkcasus zou je willen inbrengen?

Kortom: Met Mentale Innovatie zet je denken over zelfontwikkeling om in duurzaam doen! Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS