Boeklancering en Nieuwsbrief Mentale Innovatie

Samenvatting boek 
Over innovatie lezen we elke dag, het is een must voor bedrijven en organisaties. Hoe blijven ze vernieuwen? Hoe vinden ze een authentieke marktpositie? Dezelfde vragen kun jij jezelf stellen. Wat is jouw vernieuwing? Hoe ga jij het leven naar je hand zetten? Hoe zorg je dat je openstaat voor nieuwe kansen en vaart op je eigen kracht? Mentale innovatie helpt je bij het vinden van antwoorden op genoemde vragen aan jezelf. Verschijningsdatum: 26 mei 2021.

Dit verhaal, gevoed door praktijkervaring en wetenschappelijk onderzoek, geeft je handvatten om met volledige focus en vastberadenheid te werken aan je langetermijndoelen. Het gaat over bewustzijn, leren, je groeivermogen versterken, goede samenwerking zoeken en vooral doorzetten! Mentale Innovatie is een vervolg op het boek Maak je Comeback, dat in 2019 het best verkochte boek op Managementboek.nl was.

Zet het leven naar je hand met

  • Bevlogenheid
  • Doorzettingsvermogen
  • Beweging
  • Aanpassingsvermogen
  • Zelfeffectiviteit

De opbrengst van dit boek gaat naar de Mentelity Foundation van Bibian Mentel. Deze Olympische snowboarder is een inspiratiebron voor ons gedachtegoed. Met haar stichting probeert ze kinderen met een lichamelijk uitdaging aan het sporten te krijgen. Zij schreef het nawoord bij het boek.

Over de auteurs

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan ook aan voor de nieuwsbrief Mentale Innovatie. 

Deelname seminar Mentale Innovatie In Een Dag is inclusief het boek
Dit seminar is zorgvuldig samengesteld om de deelnemers in één dag te leren wat Mentale Innovatie is en hoe je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap kan gebruiken voor jezelf, jouw team en jouw organisatie.

Van Comeback naar Mentale Innovatie
Van Breukelen, Diederiks en Kodden stomen je op donderdag 10 maart 2022 in 1 dag klaar om met de geleerde kennis een vertaalslag te maken naar je eigen dagelijkse praktijk in 4 fasen:

  • DE DROMER zet de deur open naar vernieuwing
  • DE SCHAKER neemt afscheid van schijnzekerheid en angst
  • DE ARCHITECT omschrijft de doelen en weet wat ervoor nodig is
  • DE HELD zet ondanks de onzekerheid toch stappen op weg naar het doel.

Deelname aan het Seminar is inclusief een intake met sleutelvragen, het uitgebreide werkboek met casussen en praktijkopdrachten, catering, parkeren en natuurlijk het boek Mentale Innovatie (t.w.v. € 22,95). Meld je nu aan!

OVERZICHT NIEUWS