Dubbele early bird

Het Seminar Mentale Innovatie in één Dag vindt plaats op donderdag 10 maart 2022 bij Brainport Human Campus te Helmond van 09.00 tot 17.30 uur. Deelname is inclusief een intake met sleutelvragen, het boek Mentale Innovatie (t.w.v. € 22,95), het uitgebreide werkboek met casussen en praktijkopdrachten, catering en parkeren. Dit exclusieve seminar heeft een maximum aantal plaatsen.

De deelnameprijs bedraagt na de dubbele early bird €349,- excl. BTW en de tweede en derde persoon van dezelfde organisatie ontvangen €50 korting op de geldende deelnameprijs.

Als je je inschrijft vóór 15 december 2021 profiteer je van € 150 vroegboekkorting! Registeren kan via deze pagina.

Waarom dit exclusieve seminar Mentale Innovatie?
Wat is jouw vernieuwing? Hoe maak je dat je openstaat voor nieuwe kansen en vaart op je eigen kracht? Van Breukelen, Diederiks & Kodden noemen dit ‘Mentale Innovatie’, een begrip dat al enige tijd bestaat maar nog geen eigen podium kreeg. Nu wel!

Deze complexe tijd vraagt om innovatiekracht en gedurfd leiderschap. Zorg voor een omslag naar innovatie in je organisatie en ga meteen aan de slag!

In slechts één dag:
Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven in slechts één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en je organisatie. Je leert welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving. In slechts één dag:

  • Leer je wat Mentale Innovatie is en welke activiteiten bijdragen in een veranderende omgeving (van comeback methode naar mentale innovatie)
  • Ontdek je hoe je focus moet brengen om te kunnen versnellen in de uitvoering (werkboek)
  • Breng je de toekomst in kaart via een ‘roadmap’ (inbreng eigen business case en kringgesprek best practices)
  • Ervaar je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf, jouw team en jouw organisatie (van de HELD naar een HELDen-team)

Kortom: Met Mentale Innovatie zet je denken over zelfontwikkeling om in duurzaam doen!

Datum en locatie
Het seminar zal plaatsvinden op 10 maart 2022 bij Brainport Human Campus te Helmond van 09:00 tot 17.30 uur.

OVERZICHT NIEUWS