Early Bird korting t/m 1 september

Exclusief Seminar Mentale Innovatie In Een Dag op 12 oktober 2021
Topsprekers Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven je in één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en organisatie. Leer welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving.

Schrijf je in vóór 1 september en profiteer van €100,- korting! Je betaalt slechts € 499,- excl. BTW. Daarnaast ontvangt elke 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie € 50 korting op het geldende tarief. Wil je met vijf of meer personen vanuit dezelfde organisatie komen? Informeer dan naar de groepskorting. Schrijf tijdig in, want vol is vol!

De 5 pijlers van Mentale Innovatie
Onze definitie van het proces van Mentale Innovatie rust op 5 pijlers. Hij luidt: ‘Op basis van bevlogenheid en doorzettingsvermogen bewegen naar een leven zonder beperkingen, waarbij aanpassingsvermogen en zelfeffectiviteit de doorslag geven.’ Mentale Innovatie stelt je in staat om beter te kiezen waarheen je wilt groeien en beter te reageren op veranderende omstandigheden.

Aan de slag!
Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven in slechts één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en je organisatie. Je leert welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving. In slechts één dag:

  • Leer je wat Mentale Innovatie is en welke activiteiten bijdragen in een veranderende omgeving (de Comeback-methode)
  • Ontdek je hoe je focus moet brengen om te kunnen versnellen in de uitvoering (werkboek)
  • Breng je de toekomst in kaart via een ‘roadmap’ (inbreng eigen business case en kringgesprek best practices)
  • Ervaar je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf, jouw team en jouw organisatie (van de HELD naar een HELDen-team)

Kortom: Met Mentale Innovatie zet je denken over zelfontwikkeling om in duurzaam doen!

Deelname is inclusief een intake met sleutelvragen, het boek Mentale Innovatie, het uitgebreide werkboek met casussen en praktijkopdrachten, catering en parkeren.

Datum en locatie
Het seminar zal veilig en verantwoord in fysieke vorm doorgang vinden op 10 maart 2022 bij Brainport Human Campus te Helmond van 08:30 tot 17.00 uur.

Zien we jou en jouw team op dinsdag 12 oktober?

 

OVERZICHT NIEUWS