Early bird

VEERKRACHT – Zet het leven naar je hand!

Juist nu, in deze complexe tijden, is aandacht voor Mentale Innovatie voor jezelf, jouw team en jouw organisatie belangrijker dan ooit:

  • Hoe kan je inzicht ontwikkelen in het vergroten van de mentale innovatie binnen jouw team en de organisatie?
  • Waar ligt jouw kracht als leidinggevende en hoe kan je die inzetten?
  • Hoe kan je anders denken en innovatief leiderschap toepassen?
  • Waar kunnen we leren van elkaar, ervaringen delen en sneller vooruitgaan?

Experts Hans van BreukelenBenno Diederiks en hoogleraar management en leiderschapsontwikkeling Bas Kodden (Nyenrode Business University) stomen je in 1 dag klaar om met de geleerde kennis een vertaalslag te maken naar je eigen dagelijkse praktijk in 4 fasen 👉 De Dromer, De Schaker, De Architect, De H.E.L.D

Het motto van Willem-Jan Bosch, CEO van Canon Business Center Nederland is “door anders te ondernemen, blijven we onszelf voortdurend uitdagen om proactief te zijn en ontwikkelingen vóór te zijn”. Tijdens het seminar deelt hij openhartig zijn ervaringen uit de praktijk.

Ervaar NU de kracht van Mentale Innovatie en Gedurfd Leiderschap voor jezelf, jouw team en organisatie. Ben jij als HR, directie/bestuur, teamleider/-manager, adviseur of medewerker, verantwoordelijk voor Personeel, Leiderschap, Innovatie, Organisatie Verandering en Cultuur en de toekomst van Werk?

Als je je inschrijft vóór 1 februari 2022 profiteer je van € 100 vroegboekkorting! Registeren kan via deze pagina.

Datum en locatie
Het seminar zal plaatsvinden op 10 maart 2022 bij Brainport Human Campus te Helmond van 09:00 tot 17.30 uur.

OVERZICHT NIEUWS