Gastheerschap Brainport Human Campus

Waarom dit exclusieve seminar Mentale Innovatie in één dag?
Wat is jouw vernieuwing? Hoe maak je dat je openstaat voor nieuwe kansen en vaart op je eigen kracht? Van Breukelen, Diederiks & Kodden noemen dit ‘Mentale Innovatie’, een begrip dat al enige tijd bestaat maar nog geen eigen podium kreeg. Nu wel! Deze complexe tijd vraagt om innovatiekracht en gedurfd leiderschap. Zorg voor een omslag naar innovatie in je organisatie en ga meteen aan de slag!

De 5 pijlers van Mentale Innovatie
Onze definitie van het proces van Mentale Innovatie rust op 5 pijlers. Hij luidt: ‘Op basis van bevlogenheid en doorzettingsvermogen bewegen naar een leven zonder beperkingen, waarbij aanpassingsvermogen en zelfeffectiviteit de doorslag geven.’ Mentale Innovatie stelt je in staat om beter te kiezen waarheen je wilt groeien en beter te reageren op veranderende omstandigheden.

Tijdens het seminar Mentale Innovatie in één dag: 

  • Leer je wat Mentale Innovatie is en welke activiteiten bijdragen in een veranderende omgeving (de Comeback-methode)
  • Ontdek je hoe je focus moet brengen om te kunnen versnellen in de uitvoering (werkboek)
  • Breng je de toekomst in kaart via een ‘roadmap’ (inbreng eigen business case en kringgesprek best practices)
  • Ervaar je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf, jouw team en jouw organisatie (van de HELD naar een HELDen-team)

Kortom: Met Mentale Innovatie zet je denken over zelfontwikkeling om in duurzaam doen!

Gastheerschap Brainport Human Campus – Helmond
Brainport Human Campus in Helmond verbindt mensen, organisaties en ondernemers die ieder op hun eigen manier actief zijn met het vinden, creëren of behouden van werkgeluk. Of je onze campus bezoekt voor een verrassend klein of groot evenement, je er iedere dag werkt in het bruisende ecosysteem of alleen komt voor een heerlijke kop koffie bij Jan&Koek; je gaat vol inspiratie weer naar huis.

Bron van werkgeluk
Brainport Human Campus is niet zomaar een plek. Op deze plek ligt de oorsprong van werkgeluk; een onmisbaar ingrediënt in ons leven. Omdat het bijdraagt aan topprestaties op de werkvloer en aan een gelukkiger leven thuis. Op Brainport Human Campus verzamelen zich tal van mensen en organisaties die als waterdragers werkgeluk verspreiden. En op basis van kennis, ondernemerschap en innovatie tot impactvolle resultaten komen. Daarmee zijn zij een inspiratiebron voor andere organisaties en misschien zelfs wel voor onze hele maatschappij.
Brainport Human Campus is de plek waar werkgeluk begint. En vanaf hier overal heen stroomt.

Meer informatie Human Campus

• Dubbele Early Bird, €150,- korting: Vóór 15 december 2021 a.s. en betaal € 349,- excl. BTW
• Early Bird, €100,- korting: Vóór 1 februari 2022 a.s. en betaal € 399,- excl. BTW
• Na 1 februari 2022 betaal je € 499,- excl. BTW
• Ik schrijf me in als 2e of 3e persoon van dezelfde organisatie en ontvang €50 korting op de geldende deelnameprijs.
• Kom je met meer dan 5 personen van dezelfde organisatie? Profiteer dan van een groepskorting, je ontvangt 25% korting per kaart!

OVERZICHT NIEUWS