Podcast: Hans van Breukelen in gesprek...

Juist in de huidige covid periode is Mentale Innovatie belangrijker dan ooit!

Vandaar dat ex-international en Europees kampioen voetbal Hans van Breukelen met mensen in gesprek gegaan die -ondanks heftige gebeurtenissen- de regie in handen weten te houden. Dit alvast als warming-up naar de lancering van het boek Mentale Innovatie, dat geschreven wordt door Hans, Benno Diederiks en Bas Kodden. In aflevering 8 gaat Hans in gesprek met Benno.

Benno Diederiks, executive coach en co-auteur van het boek Mentale Innovatie, vertelt over hoe lastige gebeurtenissen impact hadden op zijn leven. En bespreekt met Hans van Breukelen de vijf pijlers van Mentale Innovatie: doorzettingsvermogen, bevlogenheid, zelfeffectiviteit, aanpassingsvermogen en weerbaarheid.  Bekijk hier alle afleveringen. De odcasts zijn ook te vinden op Apple Podcasts en Google Podcasts. De New Heroes-pagina op Podbean heeft daarnaast nog downloads beschikbaar.

Wil jij aan de slag met Mentale Innovatie?
Wat is jouw vernieuwing? Hoe maak je dat je openstaat voor nieuwe kansen en vaart op je eigen kracht? Van Breukelen, Diederiks & Kodden noemen dit ‘Mentale Innovatie’, een begrip dat al enige tijd bestaat maar nog geen eigen podium kreeg. Nu wel! Deze complexe tijd vraagt om innovatiekracht en gedurfd leiderschap. Zorg voor een omslag naar innovatie in je organisatie en ga meteen aan de slag!

Exclusief Seminar Mentale Innovatie In Een Dag:
Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven in slechts één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en je organisatie. Je leert welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving:

  • Leer je wat Mentale Innovatie is en welke activiteiten bijdragen in een veranderende omgeving (van comeback methode naar mentale innovatie)
  • Ontdek je hoe je focus moet brengen om te kunnen versnellen in de uitvoering (werkboek)
  • Breng je de toekomst in kaart via een ‘roadmap’ (inbreng eigen business case en kringgesprek best practices)
  • Ervaar je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf, jouw team en jouw organisatie (van de HELD naar een HELDen-team)

Kortom: Met Mentale Innovatie zet je denken over zelfontwikkeling om in duurzaam doen! Ben jij erbij op donderdag 10 maart 2022? Schrijf dan nu in, er is slechts een beperkt aantal plaatsen!

Deelname is inclusief een intake met sleutelvragen, het boek Mentale Innovatie, het uitgebreide werkboek met casussen en praktijkopdrachten, catering en parkeren.

OVERZICHT NIEUWS