Programma Mentale Innovatie In Een Dag

Exclusief Seminar Mentale Innovatie In Een Dag op 10 maart Brainport Human Campus – Helmond.
Dit seminar is zorgvuldig samengesteld om de deelnemers in èèn dag te leren wat Mentale Innovatie is en hoe je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap kan gebruiken voor jezelf, jouw team en jouw organisatie. Bekijk hier het volledige programma. Ben jij erbij op donderdag 10 maart 2022 in Helmond?

Van Comeback naar Mentale Innovatie
Van Breukelen, Diederiks en Kodden stomen je klaar om met de geleerde kennis een vertaalslag te maken naar je eigen dagelijkse praktijk in 4 fasen:

 • BLOK 1: DE DROMER zet de deur open naar vernieuwing
 • BLOK 2: DE SCHAKER neemt afscheid van schijnzekerheid en angst
 • BLOK 3: DE ARCHITECT omschrijft de doelen en weet wat ervoor nodig is
 • BLOK 4: DE HELD zet ondanks de onzekerheid toch stappen op weg naar het doel.

Ten slotte ga je van de ‘ik’ naar de ‘wij’ en leer je individueel professionalisme omzetten in een teamprestatie: van de HELD naar een HELDen-team.

De experts

 • Hans van Breukelen was keeper bij FC Utrecht, PSV en het Nederlands elftal. Daarna richtte hij zich op een maatschappelijke loopbaan met als centraal thema: succes is maakbaar.
 • Benno Diederiks is als Master Executive Coach expert op het gebied van in talentontwikkeling, executive coaching en zelfmanagement. Hij werkt zowel zelfstandig als met een aantal toonaangevende trainingsbureaus.
 • Bas Kodden is directeur van de Executive MBA aan Nyenrode Business Universiteit en traint, spreekt en schrijft over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Intake & Analyse
Alle deelnemers krijgen vooraf een lijst met de volgende sleutelvragen:

 1. Wat wil je ontwikkelen?
 2. Wat wil je (her)ontdekken?
 3. Welke talenten en karaktertrekken neem je mee?
 4. Welke laat je achter?
 5. Hoe zou je de kracht van mentale innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf maar ook voor jouw team en organisatie willen inzetten?
 6. Welke eigen praktijkcasus zou je willen inbrengen?

Deelname is inclusief een intake met sleutelvragen, het boek Mentale Innovatie, het uitgebreide werkboek met casussen en praktijkopdrachten, catering en parkeren.

Kortom, tijdens dit seminar op 10 maart 2022 zullen de sprekers jou inspireren, motiveren, maar ook vooral activeren. Reserveer nu en jouw innovatie begint vandaag!

OVERZICHT NIEUWS