Aanmelden

Het Seminar Mentale Innovatie in één Dag vindt plaats op donderdag 10 maart 2022 bij Brainport Human Campus te Helmond van 08.00 tot 17.30 uur. Deelname is inclusief een intake met sleutelvragen, het boek Mentale Innovatie (t.w.v. € 22,95), het uitgebreide werkboek met casussen en praktijkopdrachten, catering en parkeren.

Deelnameprijzen zijn als volgt:

  • Schrijf je in vóór 15 juni a.s. en betaal € 349,- excl. BTW
  • Schrijf je vóór 1 september in en betaal € 399,- excl. BTW
  • Na 1 september betaal je € 499,- excl. BTW
  • Schrijf je je in als 2e of 3e persoon van dezelfde organisatie, dan ontvang je €50 korting op de geldende deelnameprijs.
  • Kom je met meer dan 5 personen van dezelfde organisatie? Profiteer dan van een groepskorting, je ontvangt 25% korting per kaart!

Als je je inschrijft vóór 1 september 2021 profiteer je van € 100 vroegboekkorting!

Gelieve dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen. Wens je meer personen van jouw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op de pagina waar dit mogelijk is.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen te voldoen.

Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl

Er geldt een doorganggarantie: we gaan voor fysiek ontmoeten, maar als het door overmacht niet kan, ligt er al een back-up plan klaar. Lees hier meer over de doorganggarantie.