Best practice: Willem-Jan Bosch

We stellen graag de volgende spreker aan je voor. Willem-Jan Bosch is eigenaar en CEO van Canon Business Center Nederland. Zijn motto is “door anders te ondernemen, blijven we onszelf voortdurend uitdagen om proactief te zijn en ontwikkelingen vóór te zijn”. Tijdens het seminar Mentale Innovatie In Eén Dag deelt hij openhartig zijn ervaringen uit de praktijk.

Het programma van Mentale Innovatie In Eén Dag bestaat uit vier blokken. Per blok zal Willem-Jan Bosch een vertaalslag maken naar zijn praktijkervaring. We bespreken de praktijk in 4 fasen:

  • BLOK 1: DE DROMER zet de deur open naar vernieuwing
  • BLOK 2:DE SCHAKER neemt afscheid van schijnzekerheid en angst
  • BLOK 3: DE ARCHITECT omschrijft de doelen en weet wat ervoor nodig is
  • BLOK 4: DE HELD zet ondanks de onzekerheid toch stappen op weg naar het doel

“Zodra ik het zie, gaan we het gewoon doen”
Jij hebt de tools in handen om kleur te geven aan jouw eigen succes. Mentale Innovatie geeft je de kracht om te excelleren. Grijp je kans om nóg verder te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Bij Canon Business Center Nederland passen we de werkwijze ook toe, door elke dag opnieuw met een fantastisch team onze doelstellingen te realiseren en mensen te inspireren om perfect te verbinden. Met elkaar, met onze klanten en met onze markt. Vanuit onze ambitie ‘klantgestuurd ondernemen’ willen wij een ultieme beleving neerzetten die verder gaat dan de traditionele wereld van print én die focus legt op het toevoegen van emotionele klantwaarde. Door anders te ondernemen blijven wij onszelf voortdurend uitdagen om proactief te zijn en ontwikkelingen vóór te zijn. Want daar gebeurt het, dat is de kracht van innovatie. Kortom: zodra ik de route zie, gaan we het gewoon doen!

Alle deelnemers ontvangen deze dag tevens het boek ‘Mentale Innovatie’, waar Willem-Jan Bosch het voorwoord voor heeft geschreven. Ben je benieuwd naar het volledige voorwoord? Klik dan hier!

Vroegboekkorting
Schrijf je in vóór 15 december en profiteer van €150,- korting!
Je betaalt slechts € 349,- excl. BTW. Wil je met vijf of meer personen vanuit dezelfde organisatie komen? Informeer dan naar de groepskorting. Schrijf tijdig in, want vol is vol!

Datum en locatie
Het seminar zal veilig en verantwoord in fysieke vorm doorgang vinden op 10 maart 2022 bij Brainport Human Campus te Helmond van 08:30 tot 17.00 uur.

Meld je nu aan voor Mentale Innovatie In Eén Dag!

OVERZICHT NIEUWS